Hemply Balance Holding AB (publ) (“Hemply Balance” eller “Bolaget”) verkställande direktör Jonas Lenne har idag meddelat styrelsen att han avgår som VD. Lenne tillträdde sin roll som VD den 11 oktober 2021 och kommer fortsätta vara anställd till och med 31 oktober 2022. Styrelsen har påbörjat en process för att tillsätta en ny VD som kan leda Bolaget på sin fortsatta tillväxtresa.

Kommentarer
”Jag är både tacksam och glad över att jag antog rollen som VD, då tiden på Bolaget varit oerhört spännande, rolig, lärorik och utmanande. Under min tid i Bolaget har vi redovisat en tillväxt och lanserat flertalet nya produkter, parallellt med att vi genomfört tydliga kostnadsbesparingar. Det finns nu en bra grund för fortsatt tillväxtresa och därmed ett bra tillfälle att lämna över stafettpinnen”, säger Jonas Lenne, VD Hemply Balance.

”Vi i styrelsen sätter ett stort värde på det arbete Jonas genomfört. Han har varit värdefull för Bolaget. Vi önskar honom stort lycka till i nästa uppdrag”, säger Pingis Berg-Hadenius, styrelseordförande Hemply Balance.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Lenne
VD
Email: investor.relations@hemplybalance.com

Pingis Berg-Hadenius
Styrelseordförande
Email: hadenius@economista.se

Om Hemply Balance
Hemply Balance Holding AB (publ) är ett hälsokostbolag som saluför innovativa, trygga och högkvalitativa produkter inom två kategorier: kosttillskott samt skönhetsprodukter. Fokus är främst på produkter som innehåller CBD och adaptogener, och adderar det vi benämner som ”The Missing Ingredient”. Bolaget prioriterar affärsmässigt den egna e-handeln genom sitt varumärke Hemply Balance, med inslag av strategiska återförsäljare och distributörer. Bolaget adresserar primärt den europeiska marknaden dock även med inslag från den japanska marknaden. Bolaget är noterat på NGM Nordic SME i Stockholm.

Augment Partners AB, tel. +46 8 604 22 55, e-post: info@augment.se är Bolagets Mentor.

För mer information, se Hemply Balances hemsida www.hemplybalance.com