Styrelse

Namn Position Oberoende av Bolaget och dess ledning Oberoende av större aktieägare
Yvonne Tenninge Ordförande Ja Ja
Emil Sandin Ledamot Nej Nej
Johan Kleberg Ledamot Ja Ja

Yvonne Tenninge

Styrelseordförande i Bolaget sedan 2022

Född: 1960

Erfarenhet: Yvonne har en lång erfarenhet från ledande positioner inom flertalet organisationer. Yvonne har bland annat varit generalsekreterare på scouterna och utvecklingsstrateg vid Socialdepartementet. Sedan 2014 driver Yvonne La Belle Vue och La Bon Vin i södra Frankrike. Yvonne har utbildningar inom projektledning, styrelsearbete, marknadsföring samt en socionomexamen vid Stockholms universitet.

Övriga pågående uppdrag: Delägare i La Belle Vue och La Bon Vin.

Innehav i Hemply Balance: 0 aktier.

Emil Sandin

Styrelseledamot och verkställande direktör

Född: 1993

Erfarenhet: Emil är grundare av Hemply Balance och har en lång erfarenhet inom e-handel och varumärkesstrategi. Emil var en av de första i Sverige att lansera CBD produkter och han brinner för att bygga organisation, optimera marknadsföring och skapa tillväxt.

Övriga pågående uppdrag: Styrelseordförande och delägare i Omnin Organics AB, Curious Oak AB samt Alpha Pinene B.V.

Innehav i Hemply Balance: 602 372 aktier.

Johan Kleberg

Styrelseledamot i Bolaget sedan 2020

Född: 1975

Erfarenhet: Johan innehar en lång erfarenhet från e-handels och mediabranschen. Efter sin civilekonomexamen vid Handelshögskolan i Stockholm har Johan bland annat varit VD på Cmore i cirka 4 år, VD på Adlibris i 4,5 år och VD på TV4 Sport i cirka 2 år. Idag är Johan delägare och styrelseledamot för Bookbinders Design och Ingsjö Väveri. Utöver det är Johan styrelseordförande i Ingrid och Petbuddy Group samt styrelseledamot i LMK Group och Matsmart där han också agerat som styrelseordförande under cirka 4,5 år.

Johan bidrar starkt till bolagets tillväxtresa genom sin gedigna erfarenhet av e-handel och logistik, FMCG samt långa erfarenhet av styrelsearbete.

Övriga pågående uppdrag: VD, delägare och styrelseordförande i Bookbinders Design Scandinavia AB, styrelseledamot i Matsmart in Scandinavia AB, styrelseordförande i Petbuddy Group AB och styrelseledamot i Ebba von Sydow AB.

Tidigare uppdrag de senaste fem åren: Styrelseordförande i Matsmart in Scandinavia AB, Adlibris Kök AB, styrelseordförande i Discshop Svensk Näthandel AB, styrelseordförande i ODLANU i Sverige AB, styrelseordförande i Bamba AB, extern VD i Adlibris aktiebolag, styrelseledamot i C Real AB, styrelseledamot i BookBeat AB, styrelseledamot i V-TAB Holding AB, styrelseledamot i Bonnier Books Holding AB, styrelseledamot i CMore Entertainment AB, , styrelseledamot i C more Group AB, styrelseledamot i VetZoo AB samt styrelseledamot i Cosmetic Group Holding AS.

Innehav i Hemply Balance: 14 700 aktier.

Ledningsgrupp

Emil Sandin

Verkställande direktör

För personbeskrivning, se “Styrelse” ovan.