Styrelse

Namn Position Oberoende av Bolaget och dess ledning Oberoende av större aktieägare
Yvonne Tenninge Ordförande Ja Ja
Emil Sandin Ledamot Nej Nej
Johan Kleberg Ledamot Ja Ja

Yvonne Tenninge

Styrelseordförande i Bolaget sedan 2022

Född: 1960

Emil Sandin

Styrelseledamot och Head of Product i Bolaget sedan 2021

Född: 1993

Erfarenhet: Emil är grundare av Hemply Balance.

Emil är en engagerad ledare som vill bygga organisationen, varumärket och optimera marknadsföring och e-handel för att växla upp bolagets tillväxt.

I dag besitter han titeln Head of Product i bolaget.

Övriga pågående uppdrag: Delägare och styrelseledamot i Alpha Pinene Holding B.V.

Tidigare uppdrag de senaste fem åren: VD, delägare och styrelseordförande i Curious Oak AB.

Innehav i Hemply Balance: 602 372 aktier (eget och närståendes innehav).

Johan Kleberg

Styrelseledamot i Bolaget sedan 2020

Född: 1975

Erfarenhet: Johan innehar en lång erfarenhet från e-handels- och mediabranschen. Efter att tagit civilekonomexamen vid Handelshögskolan i Stockholm har han bland annat arbetat som VD på TV4 Sport, som COO på Canal+ Nordic samt som VD på CMore. Därtill agerade Johan som VD för Adlibris i över fyra år fram till mars 2019. Idag är han delägare och vd för Bookbinders design AB Scandinavia AB samt styrelseordförande i Matsmart in Scandinavia AB.

Johan bidrar starkt till bolagets tillväxtresa genom sin gedigna erfarenhet av e-handel och logistik, FMCG samt långa erfarenhet av styrelsearbete.

Övriga pågående uppdrag: VD, delägare och styrelseordförande i Bookbinders Design Scandinavia AB, styrelseordförande i Matsmart in Scandinavia AB, styrelseordförande i Knattarna ekonomisk förening, styrelseledamot i Notorious AB, styrelseledamot i PETBUDDY AB och styrelseledamot i Ebba von Sydow AB.

Tidigare uppdrag de senaste fem åren: Styrelseordförande i Adlibris Kök AB, styrelseordförande i Discshop Svensk Näthandel AB, styrelseordförande i ODLANU i Sverige AB, styrelseordförande i Bamba AB, extern VD i Adlibris aktiebolag, styrelseledamot i C Real AB, styrelseledamot i BookBeat AB, styrelseledamot i V-TAB Holding AB, styrelseledamot i Bonnier Books Holding AB, styrelseledamot i CMore Entertainment AB, , styrelseledamot i C more Group AB, styrelseledamot i VetZoo AB samt styrelseledamot i Cosmetic Group Holding AS.

Innehav i Hemply Balance: 0 aktier (eget och närståendes innehav).

Ledningsgrupp

Jonas Lenne

Verkställande direktör

Revisor

BDO Mälardalen AB, org.nr 556291-8473, Box 6343, 103 35 Stockholm är Bolagets revisor sedan 2020, med Thomas Näsfeldt som huvudansvarig revisor.

Mentor

Augment Partners AB, tel.: +46 8-505 65 172, email: info@augment.se, är bolagets Mentor

Jonas Lenne

Verkställande direktör i Bolaget sedan 2021

Född: 1974

Erfarenhet: Jonas har en lång erfarenhet av ledande positioner inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling, primärt från den digitala branschen. Ett av Jonas senaste uppdrag var som sälj- och marknadsdirektör på Figital Market Group, med underbolagen Betmarket Sverige AB och Storemarket AB, där han fortsatt är passiv ägare.

Tidigare uppdrag de senaste fem åren: Sales Director för Blockets annonsavdelning samt Head of Sales på bolaget – International Data Group (IDG).

Innehav i Hemply Balance: 1200 aktier.

Hildur Hadenius

CMO sedan 2020

Född: 1975

Erfarenhet:Läkare, specialist i gynekologi och obstetrik. Läkarexamen från Uppsala universitet 2001, legitimerad läkare sedan 2003 och har även flera utbildningar inom alternativ medicin och kroppsterapi. Hildur började sin läkarbana inom kirurgi, övergick efter några år till gynekologisk kirurgi, men har på senare år specialiserat sig alltmer på kvinnohälsa med ett holistiskt synsätt. Hon har startat en egen mottagning med inriktning mot kronisk smärta, sexuella, stressrelaterade och hormonella besvär. Hildur gör även konsultuppdrag gällande hormonell och holistisk hälsa, men arbetar emellanåt som förlossningsläkare.

Hildurs engagemang i Hemply Balance grundar sig på hennes genuina intresse för det endokannanbinoida systemets koppling till balans och välmående i kroppen. Hur det här kroppsegna systemet fungerar som ett paraply över livsviktiga funktioner i kroppen som immunsystem, nervsystem och hormonproduktion. Kunskapen om detta outforskade nätverk är särskilt värdefull för att förstå vad som skapar återuppbyggnad, homeostas och läkning i kroppen som balans till det stresstyngda samhälle som vi lever i idag.

En annan drivkraft för Hildur är hennes mångåriga frustration över de många kemikalietyngda preparat som finns inom intimprodukter och hennes erfarenhet av den stora efterfrågan på naturliga och miljövänliga produkter från patienter.

Hildur är medicinskt ansvarig på Hemply Balance och även ansvarig för produktutveckling.

Övriga pågående uppdrag: Delägare och styrelseordförande i Vulvaverket AB. Styrelseledamot i Tempelterapi AB. Styrelsesuppleant i Villanelle Ventures AB och Economista Sweden AB.

Tidigare uppdrag de senaste fem åren: Styrelseledamot i Villanelle Ventures AB.

Innehav i Hemply Balance: 89 088 aktier (eget och närståendes innehav).