Hemply Balance Holding AB (publ):s (”Hemply Balance” eller ”Bolaget”) dotterbolag Hemply Services AB inleder samarbete Kronans Apotek.

Samarbetet innebär att bolagets intimvårdsprodukter börjar säljas hos Kronans Apoteks e-handel från och med september månad.

Intimvårdsprodukterna omfattar tre produkter, alla med CBD som en av de aktiva ingredienserna: en olja, ett serum och en tvätt. Alla produkterna har 100% naturliga ingredienser, är giftfria, ekologiska och utvecklade av Dr Hildur Hadenius som är Bolagets Chief medical officer och har över 15 års erfarenhet som gynekolog och obstetriker. Produktion sker i Sverige och produkterna har ett rekommenderat konsumentpris från 399 kr till 699 kr. Hemply Balance är det första varumärket i Europa med intimvårdsprodukter innehållande CBD.

Kronans Apotek är en av Sveriges största apotekskedjor i Sverige och en ledande aktör inom e-handel.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pingis Berg-Hadenius
Styrelseordförande
Tel: +46 (0) 708 32 76 57
Email: hadenius@economista.se

Om Hemply Balance
Hemply Balance Holding AB (publ) är ett hälsokostbolag som säljer trygga och högkvalitativa hampaprodukter inom intimvård samt hampolja och hampakapslar utanför Sverige. Bolagets mål är att befästa positionen som den ledande aktören inom högkvalitativa hampaprodukter i Sverige och bli en betydande aktör i Europa.

Augment Partners AB, tel. +46 8 604 22 55, e-post: info@augment.se är Bolagets Mentor.

För mer information, se Hemply Balance hemsida www.hemplybalance.com