Hemply Balance Holding AB (publ):s (”Hemply Balance” eller ”Bolaget”) har idag via sitt helägda dotterbolag Hemply Services AB ingått avtal med hudvårdsagenturen Skincare by us

Avtalet innebär att Bolagets intimvårdsprodukter kommer börja säljas till spa och hudvårdssalonger genom agenturen Skincare by us. Samarbetet omfattar ingen garanterad försäljningsvolym för Hemply Balance. Försäljning kommer inledas under oktober månad. 

Produkterna omfattar hela intimvårdsserien som består utav en olja, ett serum och en tvätt. Alla produkterna har 100% naturliga ingredienser är ekologiska och utvecklade av Dr Hildur Hadenius som är Bolagets Chief medical officer. Dr Hildur har över 15 års erfarenhet som gynekolog och obstetriker. Produktion sker i Sverige och produkterna har ett rekommenderat konsumentpris från 399 kr till 699 kr. Hemply Balance är det första varumärket i Europa med intimvårdsprodukter innehållande CBD. 

Skin care by us är en hudvårdsagentur i Sverige som säljer exklusiva hudvårdsmärken till den professionella spamarknaden av utbildade hudterapeuter: hudvårdssalonger och spa. Agenturen driver även ett spa i egen regi: Spa by us, på Eriksbergsgatan i Stockholm. Agenturen har idag cirka 70 kunder och har bland annat ensamrätten till Circadia & DermaplanePro i Skandinavien. 

Kommentarer:
Vi ser ett växande intresse för vårdande produkter inom kategorin intimvård för kvinnor, på spa och hudvårdsmarknaden. Hemply Balance är ett varumärke som ligger rätt i tiden och som belyser vikten av kvinnlig hälsa och välmående.”, säger Therese Mathisen, grundare av Skincare by us.

”Vi är väldigt glada att en så etablerad och professionell aktör som Skincare by us ser potentialen i våra produkter. Vi tror väldigt mycket på samarbetet”, säger Pingis Berg-Hadenius, styrelseordförande, Hemply Balance.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pingis Berg-Hadenius
Styrelseordförande
Tel: +46 (0) 708 32 76 57
Email: hadenius@economista.se
 
Om Hemply Balance
Hemply Balance Holding AB (publ) är ett hälsokostbolag som säljer trygga och högkvalitativa hampaprodukter inom intimvård samt hampolja och hampakapslar utanför Sverige. Bolagets mål är att befästa positionen som den ledande aktören inom högkvalitativa hampaprodukter i Sverige och bli en betydande aktör i Europa.
 
 
Augment Partners AB, tel. +46 8 604 22 55, e-post: info@augment.se är Bolagets Mentor.
 
För mer information, se Hemply Balance hemsida www.hemplybalance.com