Hemply Balance Holding AB (publ):s (”Hemply Balance” eller ”Bolaget”) har idag via sitt helägda dotterbolag Hemply Services AB ingått avtal med Wellbinista AB

Samarbetet innebär att bolagets intimvårdsprodukter börjar säljas hos Wellbinista från och med oktober månad. Avtalet innebär ingen garanterad försäljningsvolym. 

Intimvårdsprodukterna omfattar tre produkter, alla med CBD som en av de aktiva ingredienserna: en olja, ett serum och en tvätt. Alla produkterna har 100% plantbaserade ekologiska ingredienser, och är utvecklade av Dr Hildur Hadenius som är Bolagets Chief medical officer. Dr Hadenius har över 15 års erfarenhet som gynekolog och obstetriker. Produktionen av produkterna sker i Sverige och har ett rekommenderat konsumentpris från 399 kr till 699 kr. Hemply Balance är det första varumärket i Europa med intimvårdsprodukter innehållande CBD. 

Wellbinista är en hälsospecialist online som kombinerar kunskap med ett noga utvalt sortiment av relevanta och kvalitativa näringstillskott.

 ”Vi näringsboostar våra kunder genom att inspirera dem till att prioritera sin hälsa. Hemply Balance passar perfekt i vårt sortiment då våra kunder är intresserade av innovativa produkter som är utvecklade för livets olika faser och situationer”, säger Anna Personne grundare av Wellbinista.

”Wellbinista är en banbrytande premium-aktör inom self care som vi är mycket glada för att samarbeta med”,säger Pingis Berg-Hadenius, styrelseordförande, Hemply Balance.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pingis Berg-Hadenius
Styrelseordförande
Tel: +46 (0) 708 32 76 57
Email: hadenius@economista.se

Om Hemply Balance
Hemply Balance Holding AB (publ) är ett hälsokostbolag som säljer trygga och högkvalitativa hampaprodukter inom intimvård samt hampolja och hampakapslar utanför Sverige. Bolagets mål är att befästa positionen som den ledande aktören inom högkvalitativa hampaprodukter i Sverige och bli en betydande aktör i Europa.

Augment Partners AB, tel. +46 8 604 22 55, e-post: info@augment.se är Bolagets Mentor.

För mer information, se Hemply Balance hemsida www.hemplybalance.com